'Aşk ve Ceza' dizisinde bu akşam!...

"Baldar" ismini kirli işlerden arındırmak için ailesiyle ve Moran aşiretiyle mücadele eden Savaş, şirketine ait kamyondan eroin çıkması üzerine zorlu bir sürece girmiştir.

'Aşk ve Ceza' dizisinde bu akşam!...

Tüm Baldar ailesi göz altına alınmış, tek tek sorgulanmıştır. Basında çıkan haberler Baldar Holding'i batmanın eşiğine getirirken yabancı ortakları Valdemarlar aralarındaki sözleşmeyi tek taraflı fesh ettiklerini açıklamıştır. Bu şok gelişme üzerine bankalar ile de başı derde giren Baldar Holding batma noktasına gelir. Savaş'ın eski dostu ve şirketin genel müdürü Hakan bu durumdan kurtulabilmeleri için var gücüyle çalışmaktadır. Öte yandan tüm ailesi serbest bırakıldığı halde hala gözaltında tutulan Savaş, ismini ve aşiretini aklayabilmek için hiçkimse ile işbirliği yapmak zorunda kalır.

Savaş'ın gözaltına alınışı ile perişan olan Yasemin kendini sorgulamaktadır. Sürekli Savaş'tan uzaktan durması gerektiğini söyleyen annesi haklı mıdır? Savaş kimdir? Yasemin onu ne kadar tanıyordur? Ve en önemlisi: Yasemin Savaş'ın neyidir? Bu sorularla ve Savaş hakkında çıkan haberlerle bunalıma giren Yasemin bir sabah gözlerini evinden başka bir yerde açar. Ardından, aldığı yeni kararlar ile savcılığın yolunu tutar, ancak savcılıkta yüzüne tokat gibi çarpan gerçekler Yasemin'i bir kez daha derinden sarsar.

Yalnızlığını ve mutsuzluğunu sessiz ve minik arkadaşı ile avunarak yenmeye çalışan Çiçek, Savaş'ın yokluğunda ağabeyi Yavuz'un ilgisinden son derece memnun olur. Mehmet dinmeyen intikam hissiyle yeni planlar yaparken, Leyla kızını tehlikeli gördüğü Savaş ve ailesinden kurtarmanın yollarını arar. Sevgi ise ajansın gidişatından endişe etmektedir, bu nedenle Yasemin'i bir an önce işlere yeniden döndürebilmenin hesaplarını yapar. Savaş'ın yokluğunda rahatça Baldarlar'ın evine girip çıkan ve onlara dostluk gösteren Yavuz gerçekte neyin peşinde?

İtiraflar ve açığa çıkan sırlar ile bir kez daha sarsılan Savaş, ailesine olan güvenini sorgularken, aldığı yeni kararlar ile karşılarında yeni bir Savaş Baldar bulan aile ne yapacak? Savaş'ın gazabından korkan Şahnur, Pala'nın da istediği gibi artık işlerden elini eteğini çekebilecek mi?

Savaş'ın ailesini ve adını temizlemek için, Ahmet Moran'ın ise Beşir Ağa'nın gazabından kurtulabilmek için Orhan'ı bulması gerekiyor. Peki, olayların kilit ismi Orhan nerede? Ve O'nu kim bulacak?

İşte yeni bölüm fragmanı...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ...