Aslı Enver Hollanda'ya uçtu

3 yıllık ilişkilerini noktalayan Aslı Enver ve Murat Boz'dan henüz bir açıklama gelmezken, şarkıcı Hadise'nin Murat Boz'la samimi bir şekilde fotoğraf paylaşması eski sevgilinin hayranlarını kızdırdı.

Aslı Enver Hollanda'ya uçtu

Büyük aşkın bitmesinin ardından evleri ayıran çiftten Aslı Enver, Hollanda'ya gitti. Amsterdam'da 4 gün boyunca kafa dinlemek isteyen güzel oyuncu, döndüğünde ayrılığa resmiyet kazandırmayı planlıyor. 

Öte yandan çiftin ayrılığının evlilik olduğu iddia ediliyor. Bir an önce evlenmek isteyen Aslı Enver, Murat Boz'u bir türlü ikna edemedi. Bu da ayrılığı beraberinde getirdi.

ENVER'İN HAYRANLARI KIZDI


Bu arada ikilinin hayranları da ayrılığa bir hayli üzülmüş durumda. Çıkan haberlerin ardından Murat Boz'un aynı yarışmadaki jüri arkadaşı Hadise'nin paylaşımı hayranlarını kızdırdı.

Aslı Enver Hollanda'ya uçtu

‘O Ses Türkiye’ isimli yarışmada jüri üyeliği yapan Murat Boz ve Hadise’nin samimi olduğu bir görüntü Enver'in hayranlarını sinirlendirdi.

"AYRILMALARINI MI BEKLİYORDUN?"


MedyaRadar'ın haberine göre Murat Boz’a sarılarak bir fotoğraf paylaşan Hadise’ye bazı sosyal medya kullanıcıları, “Ayrılmalarını mı bekliyordun”, “Daha ilişkisi yeni bitti böyle bir paylaşım yapman etik değil” gibi tepkiler gösterdi.