Aslı Enver reklam filminden 1 milyon TL kazandı

Oyuncu Aslı Enver, ünlü bir krem markasının reklamında oynadı. Aksiyon sahnelerindeki başarısıyla dikkat çeken güzel oyuncu, iddiaya göre reklamdan 1 milyon lira kazandı.

Aslı Enver reklam filminden 1 milyon TL kazandı

Ekranların aranan yüzü Aslı Enver, reklam sezonunu açtı... Rol aldığı dizilerdeki başarılı performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, son olarak ünlü bir krem markasının reklam filminde oynadı. Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı reklam, internette tıklanma rekorları kırdı.

SATIŞLARI ARTIRIYOR

Hareketli sahnelere çok yakıştırılan oyuncunun reklam performansı hayranlarından tam not aldı. Geçtiğimiz yıllarda giyim ve çorap reklamında da oynayan Aslı Enver'in son projeden aldığı rakam ise dudak uçuklattı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre reklam yüzü olduğu firmaların satışlarını artıran Enver, iddialara göre son işinde 1 milyon lira kazandı.

Oyuncu, önceki akşam ise Ortaköy Esma Sultan yalısında yüzü olduğu markanın lansmanına katıldı. Cilt bakımına dikkat eden Enver, hemcinslerine şöyle seslendi: "Kadınlara her sabah yüzlerini yıkamalarını ve güvendikleri bir nemlendiriciyi kullanmalarını ve tabii ki sağlıklı beslenmelerini öneriyorum."

HOLLYWOOD YILDIZI GİBİ

Aslı Enver'in oynadığı krem reklamındaki aksiyon dolu sahneler. Hollywood filmlerini aratmadı.

Konular Aslı Enver