Aslı Şen'in ayaklarını yerden kesen jestler!

İş adamı Metin Şen, eşi Aslı Şen ile 17. evlilik yıldönümünü Amerika’da kutladı. Özel uçak kiraladı. Geceliği 4 bin 500 liralık otelde konakladı. Kumsal da ateş yaktırdı. İsimlerine özel mönü hazırlattı ve 300 bin liralık gerdanlık taktı...

Aslı Şen'in ayaklarını yerden kesen jestler!
Takvim'de yer alan özel habere göre sosyetenin gözde isimlerinden Metin ve Aslı Şen 17. evlilik yıl dönümlerini Florida'da kutladı. Ünlü çift, birkaç gün önce İstanbul'dan uçağa atladı. Soluğu Amerika'da aldı. Bir süre Miami'nin tadını çıkardı. Daha sonra da saati 200 euroya özel bir deniz uçağı kiraladı. Buradan da Florida'ya havalandı.

ÖZEL GERDANLIK...

İkili, Little Palm Island isimli lüks otelde kaldı. Tuttukları odaya gecelik 4 bin 500 lira harcadı. Metin Şen, eşi için havyar, karides ve kokteyllerin yer aldığı özel mönü hazırlattı. Romantiklikte ise sınır tanımadı. Kumsalda ateş yaktırdı. Aslı Şen ise sürprizler karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Metin Şen'in evlilik yıldönümü hediyesi olarak 300 bin liralık özel tasarım bir gerdanlık aldığı öğrenildi. Mutlu çift, önümüzdeki günlerde Türkiye'ye dönecek.

Aslı Şen'in ayaklarını yerden kesen jestler!

DENİZ UÇAĞI KİRALADI

Şen çifti, saatliği 200 euro olan özel deniz uçağı kiraladı.

Aslı Şen'in ayaklarını yerden kesen jestler! - Resim : 2

KUMSALDA ATEŞ YAKTIRDI

Metin Şen, eşi için kumsalda ateş yaktırdı. İkili romantik dakikalar yaşadı.

Sürprizlerinde sınır tanımayan Metin Şen, otel mutfağına özel mönü de hazırlattı. Çiftin isimleri mönünün üzerinde yer aldı.

Aslı Şen'in ayaklarını yerden kesen jestler! - Resim : 3