Aslıhan ve Arda'nın çifte kutlaması!

Aslıhan Doğan’la geçtiğimiz ay barışan Arda Turan, Doğan Ailesi’nin evine gitti. Hem müstakbel baldızının doğum gününü hem de barışmayı kutladı. Ünlü futbolcu, herkese ‘Evlilik yakın’ mesajı verdi.

Aslıhan ve Arda'nın çifte kutlaması!
Takvim'in haberine göre magazin dünyasının en çok ayrılıp barışan çifti Arda Turan'la Aslıhan Doğan, sonunda ortaya çıktı. Eylül ayında ilişkinin bittiğini sosyal medyada duyuran Barcelonalı futbolcu, ayrılığa daha fazla dayanamamıştı. Sosyetik güzelin gönlünü almak için araya ortak arkadaşlarını sokan Turan, barışmaya ikna ettiği Doğan'la 1 aydır kayıplardaydı.

KAYNANAYLA BUZLAR ERİDİ

Önceki gün 29 yaşına giren kız kardeşi Dilahan Doğan için Beykoz'daki Çubuklu Vadi Konakları'nda ailesiyle bir parti veren Aslıhan Doğan, kutlamaya aşkını da çağırdı. İkilinin barışma sonrası partide çekilen ilk karesi gündem oldu. Doğum günü partisine erkek kardeşi Okan Turan'la katılan ünlü futbolcu, Doğan Ailesi'nin üyeleriyle de bir araya geldi. Aslıhan Doğan'ı üzdüğü gerekçesiyle sevgilisinin annesi Güler Doğan'dan veto yediği konuşulan ünlü futbolcunun gecede müstakbel kayınvalidesi ile konuşup onu ikna ettiği iddia edildi.

Aslıhan ve Arda'nın çifte kutlaması!

BU YAZ DÜĞÜN VAR

Güler Hanım da yaz başında instagram'da takipten çıkardığı Turan'ı yeniden takibe aldı. Bu arada her barışmadan sonra 'yalancı çoban' misali yakınlarını inandıramayan ikili, bu kez niyetlerinin ciddi olduğunu baba Sabri Doğan'a açıkladı. Barışma sonrası dünyaevine girene kadar ortalıklarda fazla görünmeme kararı alan ünlü çiftin 3 yıllık aşklarını bu yaz nikah masasına taşıyacağı konuşuluyor.