Astrolog Nuray Sayarı hakkında olay iddia!

Kardeşi Hakan Uman'dan ünlü astrolog Nuray Sayarı için şok suçlama...

Astrolog Nuray Sayarı hakkında olay iddia!
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre ünlü astrolog Nuray Sayarı, kardeşi Hakan Uman'dan marka haline gelmiş isim ve soy ismini yan yana getirmek suretiyle fayda sağladığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Mahkeme, Hakan Uman'ın kardeşi olduğunu saklayan Sayarı'nın açtığı davanın reddine karar verdi.

Mahkemede ifade veren Hakan Uman, ünlü astrolog için 'Yıllar evvel tarotçu, falcı ve medyum olarak çalışıyordu. Falcılara karşı polis operasyonlarından korunmak için moda olan astrologluğa geçiş yaptı' ifadesini kullandı.

20 yıla yakın bir süredir profesyonel olarak astroloji bilimi ile uğraştığını belirten Nuray Sayarı son yıllarda bu konuda hatırı sayılır bir tanınırlığa sahip saygın biri olduğunu dilekçesinde belirtti. Türkiye'de ve dünyada tanınır hale gelmesinde işindeki başarı ve güvenilir bir kişi olması olduğu belirten Nuray Sayarı, bir süredir kendi adını taşıyan nuraysayari.com.tr ve nuraysayarishop.com isimli internet siteleri üzerinden yayınlarda kendi görüntülerini ve nereden ne şekilde temin edildiği belli olmayan belki de anonim özellik arz eden fakat kesinlikle kendisinin yazmadığı  burç yorumlarına kadar birçok bilginin paylaşıldığında ve ürün satışlarının yapıldığını ileri sürdü.

HABERİN GENİŞ AYRINTISINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...