Atiba'dan samimi itiraf!

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü atan Atiba Hutchinson bir de itirafta bulundu.

Atiba'dan samimi itiraf!
Fanatik'te yer alan habere göre Beşiktaş’a galibiyeti getiren golü atan Atiba Hutchinson, “Topu aslında kontrol etmek istedim ama ayağımın ucuna dokundu ve ağlara gitti. Aslında biraz şansa oldu. Bazen goller güzel olmaz ama, önemli olan topun ağlarla buluşmasıydı” yorumunu yaptı. Kötü oynamaları hakkında da konuşan tecrübeli oyuncu, “Maçın başında rakım farkından dolayı nefes almaktan şikayet ettik. Kötü oynayıp kazanmayı, iyi oynayıp puan kaybetmeye tercih ederiz. Sonuç olarak kazandık ve yolumuza devam ediyoruz” yorumunu yaptı.

Sözleşme pazarlığı sürüyor

Geçen sezon başında Beşiktaş’a gelen Atiba Hutchinson’ın sözleşmesi, bu sezon sonunda sona erecek. Siyah-Beyazlılar, takıma önemli katkılar sağlayan 32 yaşındaki oyuncusunu elinde tutmak istiyor. Ancak sözleşme detayları konusunda taraflar bir türlü anlaşma sağlayamıyor.

Beşiktaş yönetimi kısa, Atiba ise uzun vadeli ve şu anki yıllık kazancı 1 milyon Euro’nun daha üstünde bir kontrat talep ediyor. Bu konuda pazarlıkların sürdüğü, Slaven Bilic’ten gelecek rapora göre yönetimin hareket edeceği konuşuluyor.
Konular Spor Haberleri