Atilla Ural'a Kenan Doğulu'dan tam destek

Geçtiğimiz yıl yayınladığı iki single ile dünya listelerinde adından söz ettiren Atilla Ural’ın ilklere imza attığı yeni şarkısı "Bir Şans” müzikseverlerin beğenisini kazandı.

Atilla Ural'a Kenan Doğulu'dan tam destek

Önceki single’ları ile başarılı bir çıkış yakalayan Atilla Ural, ilk Türkçe şarkısı "Bir Şans" ile baharın habercisi olmaya hazırlanıyor.

Yetenekli sanatçının ilk kez vokal yaptığı parçanın back vokallerinde kendisine prodüktörü Kenan Doğulu ile genç şarkıcı Bade destek oluyor.

Atilla Ural ile Kenan Doğulu’nun yaratım sürecinde birlikte çalıştıkları ilk proje olma özelliğini taşıyan “Bir Şans”ın New York’ta Hakan Erim’in, Ural ile gerçekleştirdiği görüntülü görüşmeler sırasında yazılmaya başlanan sözleri, İstanbul’da Kenan Doğulu’nun dokunuşuyla son haline ulaşıyor.


Atilla Ural'a Kenan Doğulu'dan tam destek


“Bir Şans”ın bestesini arkadaşı Zien Garcia ile birlikte yapan Ural, aynı zamanda parçanın aranjörlüğünü de üstlendi.

Atilla Ural'a 15 kişilik bir dansçı grubunun eşlik ettiği klibin çekimleri ünlü yönetmen Can Evrenol tarafından İstanbul’da gerçekleştirildi.

Funk altyapı üzerine canlı çalınan trompet ile uygulanan caz dokunuşlarıyla yükselen "Bir Şans", müzikseverlerin beğenilerine sunuldu.