Attila Atasoy: "Dualarınızı benden esirgemeyin"

Geçtiğimiz hafta şiddetli üriner sistem enfeksiyonu geçirdiği için tatil yaptığı Marmaris'te hastaneye kaldırılan Attila Atasoy, son durumu hakkında bilgi verdi.

Attila Atasoy: "Dualarınızı benden esirgemeyin"
Habertürk'ten Arif Hür'ün haberine göre Türk pop müziğine 'Anılar', 'Dilenci' ve 'Farzet ki Ben Seni Hiç Tanımadım' gibi şarkılarıyla damgasını vuran Attila Atasoy, bir süredir şehir hayatından uzakta Marmaris'te yaşıyordu.

Geçtiğimiz hafta şiddetli üriner sistem enfeksiyonu geçirdiği için Marmaris'te özel bir hastaneye kaldırılıp hayranlarını korkutan usta şarkıcı son sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"DUALARINIZI BENDEN ESİRGEMEYİN"

Attila Atasoy, "Yaklaşık bir hafta hastanede kaldıktan sonra yarın taburcu olacağım. En zoru sonda'nın çıkarılma anı olacaktır. Dualarınızı benden esirgemeyin" dedi.

Denizi ve güneşi çok sevdiğini ifade eden Atasoy, "Bir an evvel yazlığıma geri dönüp güneşli günlerin ve denizin tadını çıkarmak istiyorum. Tüm insanlara da bu hayatta sağlığın en önemli şey olduğunu onun haricinde kafalarına başka hiçbir şeyi takmamaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum" diyerek duygularını ifade etti.