ATV Genel Müdürü'nden İrem Helvacıoğlu açıklaması!

'Sen Anlat Karadeniz'in yıldız ismine, son dakika O Ses Türkiye yasağı gelmişti.

ATV Genel Müdürü'nden İrem Helvacıoğlu açıklaması!
MedyaRadar'ın haberine göre 'Sen Anlat Karadeniz'in yıldızı İrem Helvacıoğlu, 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı çekimlerine katılmıştı ama oyuncunun performansı yayın akışından çıkartılmıştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Helvacıoğlu, yapımcının izin vermediğini söylemişti.

Bu tartışmaların ardından güzel oyuncunun diziye veda edeceği iddia edilmişti. Ancak yapımcı Osman Sınav, “Hayır, o diziden yüzlerce insan ekmek yiyor, böyle bir yanlış hareket nedeniyle herkesin ekmeğiyle oynayamam.” ayrılık iddialarına son noktayı koymuştu.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bu tartışmaları ATV Genel Müdürü Metin Ergen ile konuştu.

Yazar Eyüboğlu Ergen'e, "Sen Anlat Karadeniz’in oyuncusu İrem Helvacıoğlu’na ‘O Ses Türkiye’ için izin vermeyen ATV’nin, nasıl oldu da ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Tarık Ünlüoğlu’na izin verdiğini" sordu.

İşte Ali Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından ilgili bölüm:

Ünlüoğlu’na izin var, Helvacıoğlu ve Alışık’a yok

Ata Türkoğlu’nun düğününde ATV Genel Müdürü Metin Ergen, Oktay Kaynarca, Melissa Özge-Yunus Emre Yıldırımer ve Yavuz Bingöl’le aynı masadaydık. 

Ergen’e, ‘Sen Anlat Karadeniz’in oyuncusu İrem Helvacıoğlu’na ‘O Ses Türkiye’ için izin vermeyen ATV’nin, nasıl oldu da ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Tarık Ünlüoğlu’na izin verdiğini sordum. Ünlüoğlu’na, yaşadığı ciddi sağlık sorunu nedeniyle ayrıcalık tanıdıklarını söyleyen Ergen, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncularından Kerem Alışık da ‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’in çekimlerine katıldı ama yılbaşı gecesi TV8 ekranında yoktu. Ona da izin vermedik. Alışık, sosyal medyasından duyurdu mu bunu?  Hayır.  Helvacıoğlu’nu ‘Kim Milyoner Olmak İster’e çıkarmak istediğimizde yapımcı Osman Sınav, ‘Oturtmaya çalıştığımız Nefes karakterine zarar verebilir’ deyince saygı duyduk kararına. Diyalog önemli... İşin başında yapımcıdan ve bizden izin istenseydi, konsept bile önerirdik onlara. Helvacıoğlu ile Gürman birlikte çıksın, dizideki şarkılardan birini söylesinler derdik, ama süreç öyle gelişmedi.”