Avustralya yorgunları yurda döndü!..

Russell Crowe’un “The Water Diviner” filminde oynamak için Avustralya’ya giden Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan, 35 gün sonra İstanbul'a geri döndü.

Avustralya yorgunları yurda döndü!..
Çocuklara koştular

İki ünlü oyuncu, İstanbul’a iner inmez soluğu çocuklarının yanında aldı.

HOLLYWOOD yıldızı Russell Crowe’un çektiği “The Water Diviner” adlı filmde rol almak üzere geçen ay Avustralya’ya giden Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan, dün Türkiye’ye döndü. İki ünlü oyuncu, yardımcılarıyla birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.

Havaalanından ayrılmadan önce Free Shop mağazalarından alışveriş yapan ekip, yakınlarına hediye aldı.

Avustralya gibi sıcak

Sıcaklığın 45 dereceye ulaştığı Avustralya’da 35 gün kalan Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan, Türkiye’de de sıcak bir havayla karşılaştı. İki ünlü oyuncu, şaşkınlıklarını “Burası da neredeyse Avustralya kadar sıcakmış” sözleriyle dile getirdi.

Cem Yılmaz, filmle ilgili sorulara “Çekimler çok güzeldi. Oradaki çekimler bitti, şimdi buradakilere hazırlanıyoruz. Çok güzel bir çalışma yaptık” yanıtını verdi.

Yılmaz Erdoğan ise hava sıcaklıklarından dert yandı: “Gördüğüm en sıcak yerdi. Felaket bir sıcak vardı.” Cem Yılmaz, ekiple vedalaştıktan sonra bir aydır göremediği oğlu Kemal’in yanına gitti. Yılmaz Erdoğan da soluğu ailesinin yanında aldı.

CENKER TEZEL / HÜRRİYET İNTERNET SİTESİ