Aydın'da alkollü baba dehşeti

Aydın’ın İncirliova ilçesinde alkol aldıktan sonra ailesiyle tartışan Çetin Düzöz dehşet saçtı. Baba Düzöz kızını, eşini ve annesini yaralayıp bıçağı kendi karnına sapladı.

Aydın'da alkollü baba dehşeti

Yeni Asır Gazetesi'nden Kazım Yörükce'nin haberine göre Aydın İncirliova'da alkollü baba ailesine dehşet dolu bir gece yaşattı. Alkol alan Çetin Düzöz, bir süre sonra bağırmaya başladı. Alkollü babanın kızı Perihan Düzöz, ailesini mahalleye rezil ettiğini söyleyerek babasını uyardı. Kendisini ikaz eden kızıyla tartıştıktan sonra mutfağa giden Çetin Düzöz, ekmek bıçağını alarak kızını baldırından yaraladı. Eşi ile kızını ayırmaya çalışan Hatice Düzöz ile kayınvalidesi Perihan Düzöz de çıkan arbedede bıçak darbeleriyle yara aldı.

Büyük dehşet yaşatan Çetin Düzöz, elindeki bıçağı kendi karnına sapladı. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekibi sevk edildi. Hanedeki yaralı 4 kişi ambulanslarla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma açıldı.