Ayrılığın nedeni ihanet: Kızının velayetini istiyor!

İspanyol model-tasarımcı Elisabeth Mas, iş insanı Caner Karaloğlu'na aşık olunca 2014'te İstanbul'a taşınmıştı.

Ayrılığın nedeni ihanet: Kızının velayetini istiyor!
Posta Gazetesi'nden Halil Kalmuk'un haberine göre Ekim 2016'da kızları Mia dünyaya gelmiş, Haziran 2017'de nikah masasına oturmuşlardı. Ne var ki şubat ayında boşanma kararı almışlardı.

Elisabeth Mas, daha ilk duruşma bile görülmeden Mia'yı da alıp ülkesi İspanya'ya dönmüştü. Caner Karaloğlu bu arada oyuncu Tuba Ünsal ile görüntülenmişti.

Tuba Ünsal yuva yıkmakla, Caner Karaloğlu ihanetle suçlanmıştı.

TULUM'DA ÇILGIN PARTİ

Elisabeth Mas-Caner Karaloğlu ayrılığına giden süreç bambaşka...

1) Caner Karaloğlu, Elisabeth Mas'ın kızları Mia'yı daha 3 aylıkken bırakıp Amerika ve Meksika'daki çılgın festivallere katılmasından, sık sık partilere gitmesinden son derece rahatsızmış.

2) Bardağı taşıran son damla Elizabeth Mas'ın, Şeyma Subaşı'nın Tulum ve Miami'de Aralık 2018'de verdiği boşanma partilerine katılması olmuş. Dahası eşinin bu partilerde kendisini aldattığını öğrenmiş.

Caner Karaloğlu ihanete ilk başta inanmak istememiş ama en yakınlarından olayı duyup fotoğrafları da görünce avukatı Sevda Doğan Bezmen vasıtasıyla mahkemeye başvurmuş.

Son durum şu; Caner Karaloğlu eşinin dejenere bir hayat yaşadığını iddia edip 2.5 yaşındaki kızı Mia'nın velayetini almak istiyormuş.

SEVGİLİSİ İSPANYOL

Bu arada doğup büyüdüğü Barcelona'ya dönen Elisabet Mas, kalbini bir İspanyol'a kaptırmış. Sevgilisinin adı Alejandro Espada.

"ARKADAŞIZ"

Caner Karaloğlu'nun, yakınlarına Tuba Ünsal ile arkadaşça görüştüğünü söylediği belirtildi.