Barış Gül de striptizci çıktı!

Survivor birincisi Turabi’nin striptizci çıkmasının ardından aynı konuyu anlatan “Recep İvedik 4’ün başrol oyuncusu Barış Gül’ün de aynı mesleği yaptığı ortaya çıktı.

Barış Gül de striptizci çıktı!
Güneş'te yer alan habere göre Acun Ilıcalı’nın fenomen yarışması Survivor’da birinci olan Turabi Çamkıran’ın eskiden striptiz yıldızı olduğu gündeme gelmişti.

Şimdi de ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın Survivor konusunu işlediği “Recep İvedik 4” filminin başrol oyuncularından Barış Gül’ün striptizci olduğu ortaya çıktı. Gül, filmde mahallede çocukların oynadığı top sahasını kurtarmak için Survivor’a katılan Recep İvedik’in en büyük rakibi 'Taylan’ı canlandırmıştı.  Ancak Elazığlı olan 32 yaşındaki Barış Gül’ün soyadının farklı olduğu öğrenildi.

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Gerçek adı Barış Bulut olan oyuncu, önemli bir karakterini canlandırdığı filmin promosyonuna zarar vermemek için soyadını ve görüntüsünü değiştirdi. “Recep İvedik 4”ün son çıkan afişlerinde ismi Barış Gül olarak yazıldı.  “Recep İvedik 4”, 7 milyon 219 bin 428 gişesiyle Türk sinemasının en çok izlenen filmi...