Başak Dizer: "İyi ki sen de varsın özel adam"

Geçtiğimiz hafta corona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı haberleri ile gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ'un test sonucu negatif çıkmıştı. Yakışıklı oyuncunun "Seni seviyorum" paylaşımının ardından eşi Başak Dizer’den yanıt geldi.

Başak Dizer: "İyi ki sen de varsın özel adam"

2016 yılında Başak Dizer ile dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ, eşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Başak Dizer ile çekilmiş aşk dolu pozunu takipçileriyle paylaşan 36 yaşındaki oyuncu, "İyi ki doğdun benim canım! İyi ki sen varsın. Seni seviyorum" mesajını yazdı.

Doğum gününde farklı duygularda olduğunu belirten Başak Dizer, ilk olarak sosyal medya hesabı üzerinden, "Hayatımın en farklı, en garip ama gerçekten düşündükçe içinde derin mesajlar bulduğum özel bir doğum günü ve dönem oluyor. İlk kez tüm sevdiklerim, arkadaşlarım, ailem yanımda değil. Ah ilk kez canım babam hayatımda değil. Bu yaşadıklarım asla beni mutsuz etmiyor biraz burukluk belki ama kocaman bir umut bir de coşku var yanında. Yaşama coşkusu. ‘Yaşıyorsak hala umut var demektir’ Umudunuz, huzurunuz ve gülüşünüz hiçbir şeye yenilmesin. İyi ya da kötü, her nasıl adlandırıyorsanız başınıza gelenleri her şey insanlar için, yaşamak güzel. Sağlıkla" ifadelerini kullandı.

Başak Dizer: "İyi ki sen de varsın özel adam"

Ünlü stil danışmanı, eşi Kıvanç Tatlıtuğ’un “Seni seviyorum” paylaşımına ise kalp emojisiyle birlikte "İçimi ısıtan tüm güzel, nazik dilekleriniz, mesajlarınız için tanıdık tanımadık herkese çok çok teşekkürler. İyi ki varsınız. Ve iyi ki sen de varsın özel adam" cevabını verdi.