Begüm Kütük'ten olay 'Çalıkuşu' itirafı!

Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile evli olan Oyuncu Begüm Kütük, uçak korkusu nedeniyle yaşadıklarını anlatırken, Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’le birlikte rol adlığı "Çalıkuşu" dizisi hakkında olay bir itirafta bulundu.

Begüm Kütük'ten olay 'Çalıkuşu' itirafı!

Begüm Kütük, ünlü turizmci Cem Kınay'la gerçekleştirdiği yayında, gezmeyi ve farklı kültürleri deneyimlemeyi sevdiğini, bir dönem vegan beslendiği için hayalinde vegan otelinde kalmak olduğunu söyledi. 39 yaşındaki oyuncu, "Son zamanlarda müthiş hayal kuruyorum, full vegan otel hayalim var. Yemeklerinden nevresim takımlarına, şampuanından sabununa kadar vegan bir otel. Vegan denedim sekiz ay, bunun ne kadar zor olduğunu gördüm. Çünkü hiçbir şekilde et tüketmiyorsun. Erdil (Yaşaroğlu) bu süreçte destek oldu. 'Ben de yapacağım' dedi, dördüncü gün iş yerinde döner yiyip gelmiş” şeklinde konuştu.

Yay burcu olduğunu ve gezmeyi çok sevdiğini anlatan Begüm Kütük, uzun yolculuklarda uçak korkusu nedeniyle zor durumlar yaşadığını açıkladı.

Ünlü oyuncu, "Elimde valizle üç yıl oradan oraya gezip yeni bir hayat kurabilirim. 2013’te Çin’e gittik. Uçak fobim var. 12 saat uçak beni perişan ediyor. Panik atak haplarımı içip, orada gözümü açıyorum. Fakat Avrupa'cıyım, bu aldığım eğitimden de kaynaklı. Kendini yuvasında gibi hissetmek istiyor insan" dedi.

Kütük, başrollerinde Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in yer aldığı, kendisinin de 'Neriman' karakterini canlandırdığı 'Çalıkuşu' dizisinden sonra kariyerinin tehlikeye girdiğini anlatıp, ilginç bir itirafta bulundu.

"ÇALIKUŞU'NDAN SONRA KARİYERİMDE ZORLANDIM" 

Dönem dizisi çektikleri için yaşını almış bir kadını canlandırdığını dile getiren oyuncu, “Dönem işi olduğu için ağır kostümler, ağır makyaj... Ben bayağı olgun görünüyordum. Yaşım epey ilerlemiş, büyük kadın gibiydim. O projeden sonra kariyerimde zorlandım. Çünkü yapımcılar Türkiye’de risk almayı sevmiyorlar. Gördükleri kişiyle devam etmek istiyorlar. Hala da öyle bu durum” ifadelerini kullandı.

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre güzel oyuncu, bir soru üzerine oynadığı projelerde hep kötü kadını canlandırmasıyla ilgili olarak, “Bayılıyorum kötüyü oynamaya. Çok zevkli, ben de artık iyi kadın olmayı istiyorum” dedi.