BEGÜM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yüksek dozda eroin kullandığı için hayatını kaybeden Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Begüm Veral dün ailesi ve arkadaşlarının katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

BEGÜM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Anne Yeşim Argun, tabut cenaze aracını konulurken, “Seni buna alıştıranlardan öbür dünyada hesabını sorcağım” diye feryat etti.

Cenaze namazında taziyeleri kabul eden, ayrı yaşana balerin anne Yeşim Argun ile balet baba Zühtü Veral bir araya gelmemeye dikkat etti.

Zincirlikuyu Mezarlığı’nda öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazına 23 yaşında hayatını kaybeden Begüm Veral’ın ailesi ile arkadaşları ve dostları katıldı. Cenaze namazında uzun süre gözyaşı döken anne Yeşim Argun’un ayakta durmakta zorluk çektiği gözlendi. Begüm Veral’ın aile dostları camide cenaze namazını takip eden basın mensuplarına tepki gösterirken, Veral’ın arkadaşları ile Yeşim Argun ve Zühtü Veral gazetecilerin sorularını yanıtlamaktan kaçındı.

Begüm Veral’in cenaze namazını kıldıran imamın “Yaşlılar sıra sıra, gençler ara sıra giderler” demesi üzerine Yeşim Argun gözyaşlarına boğuldu. Begüm Veral kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’na defnedildi.

Hurriyet