Belaruslu dansçı cinayetinde şok eden ifade

Antalya'da, 8 Mart'ta kaybolduktan iki hafta sonra toprağa gömülü halde cesedi bulunan 23 yaşındaki Belaruslu dansçı Anastasiya Yazerskaya davasında tutuklu bulunan 54 yaşındaki matematik öğretmeni Ahmet Oğuz Özgür ilk kez hakim karşısına çıktı.

Belaruslu dansçı cinayetinde şok eden ifade

Sabah Gazetesi'nden Erdoğan Öztürk'ün haberine göre Özgür, kadınla para karşılığı birlikte olduğunu ve sabah öldüğünü anlayınca gömdüğünü aktardı.

Evli ve 3 çocuk babası Ahmet Oğuz Özgür, duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS aracılığıyla katıldı.

Gözyaşları içinde konuşan Özgür, "Rena" isimli kadın aracılığıyla Anastasiya'yı bin 800 lira karşılığında ilişkiye girmek için otomobiline aldığını öne sürdü. Diskoda yarım şişe viski içen Anastasiya ile gece ilişkiye girdiklerini aktaran Özgür, "O salonda uyudu. Sabah telefon çalınca yanına gittim. Kalbi atmıyordu. Suni teneffüs yaptım, hareketsizdi. 10 gün sonra avukat oğlumun nikâhı olduğu için eve sağlık ekiplerini çağırmadım, polise bildirmedim. El ve ayaklarını koli bandıyla sardım. Antalya-Isparta yolunda toprağın 15 santim altına gömdüm" diye konuştu.

Nikâhtan sonra polisi arayıp olayı anlattığını aktaran Özgür, "Akşam burnunda kılcal damarlarında kanama olduğunu söyledi. Sabah uyandırmaya çalıştığımda da burnunda kan vardı" şeklinde konuştu.