Bennu Gerede elinde kırmızı biberle Nişantaşı sokaklarında

Fransız heykeltraş Aurele Ricard'la (54) aşk yaşayan Bennu Gerede (47), Nişantaşı'nda genç bir erkek arkadaşıyla manavda görüntülenince ne yapacağını şaşırdı.

Bennu Gerede elinde kırmızı biberle Nişantaşı sokaklarında
Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre görüntülendiklerini fark edince kapüşonuyla kamufle olmaya çalışan gizemli arkadaşını bırakıp manavdan tek çıkan Bennu Gerede, kafaları karıştırdı.

Elindeki kırmızı acı biberleriyle dikkat çeken Gerede, yanındakinin sevgilisi olmadığını belirterek, "Sevgilim değil, arkadaşım. Öyle bir durum olsa ben bağıra bağıra 'Evet, sevgilim' derim. Hayatta kaçmam" dedi.

Elindeki acı biberlerle immün sistemi için kür yapacağını ve acıyı çok sevdiğini dile getiren sosyetik fotoğrafçı, "Biber aldım, zencefil, elma ve sarımsakla kür yapacağım evde. 'Acı sever diye mi yazacaksınız?' İmmün sistemi çöktüğü zaman böyle karışımlar yapıyorum" şeklinde konuştu.

"ÖZEL ŞEYLER OLACAK"

Hayatını kaleme aldığı kitabının Mart ayında çıkacağını söyleyen Gerede, "Yakında kitabım çıkıyor. Hayatımı anlatıyorum bir roman gibi, heyecan verici, ses getirecek. İnsanlar Amerika'daki ve Bali'deki hayatımı bilmek istiyor. Epey özel şeyler olacak. Ayakları üzerine basan kadının hikayesi" dedi. 

"NE EVLİLİĞİ!"

Gerede, Mustafa Koç'un kızı Aylin Koç ile aşk yaşayan oğlu Dilan'ın birlikteliklerinin devam ettiğini belirterek, "Dilan kız arkadaşıyla devam ediyor. Daha 17 yaşında çocuklar ne evliliği? Dilan yüzük takmayı sever, hala birlikteler" ifadelerini kullandı.