Bergüzar Korel'in ablasından ailesine bir dava daha!

Amerika'da evlere temizliğe gittiği ortaya çıktığından beri magazin gündeminden düşmeyen Tanju Korel'in büyük kızı, annesi Hülya Darcan ile kardeşi Bergüzar Korel’e bir dava daha açtı.

Bergüzar Korel'in ablasından ailesine bir dava daha!

Sabah Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre Avukat Esennur Ezgi, bu belge sonrası geçtiğimiz günlerde müvekkilinin payına düşeni almak için izale-i şüyu (ortaklığın giderilmesi) davası açtı. Avukat, dilekçesinde şunları belirtti: "Tanju Korel'den yasal mirasçılarına intikal eden Beşiktaş Ortaköy'deki ikinci kat, İzmir Karaburun ilçesi İskele Mahallesi'ndeki taşınmaz ve Çanakkale Bozcaada İlçesi Alaybey Mahallesi'ndeki taşınmazlar üzerinde müvekkilim ve davalılar arasında iştirak halinde mülkiyet söz konusudur. Davalılar, gayrimenkulün satışına da yanaşmamaktadır. İstanbul, İzmir ve Çanakkale'deki taşınmazlar üzerindeki ortaklığın satış suretiyle giderilmesini talep ediyoruz."

Büyük kızının açtığı davaya cevap veren Hülya Darcan'ın avukatı İsmail Filiz şunları söyledi:

"Kendileri, bugüne kadar ortaklığın giderilmesiyle ilgili tarafımıza herhangi bir talepte bulunmadı. Mirasla ilgili haklarının verilmediğine dair basına açıklama yaptı. Hülya Darcan, bugüne kadar anne olarak kızı zarar görmesin diye sessiz kalmayı tercih etmiştir. Biz de malların satışının yapılıp taraflar arasında paylaşılmasını istiyoruz."

Konular Bergüzar Korel