Beşiktaş Yöneticisi Umut Tahir Güneş’e silahlı saldırı

Beşiktaş Kulübü'nün yönetim kurulunda yer alan Umut Tahir Güneş, şirketinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Güneş, hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş Yöneticisi Umut Tahir Güneş’e silahlı saldırı

Sözcü Gazetesi'nden Habip Atam'ın haberine göre Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş, sahibi olduğu inşaat firması önünde silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan kaçarken, bacağından vurulan Güneş hastaneye kaldırıldı.

 

Beşiktaş Yöneticisi Umut Tahir Güneş’e silahlı saldırı

 

Olay, İstanbul’un Eyüp Sultan ilçesinin Mithatpaşa mahallesinde yaşandı. İddiaya göre; Umut Tahir Güneş yemek yemek için bir arkadaşıyla buluşacaktı. Randevusuna yetişmek için 18.30 sıralarında sahibi olduğu şirketin satış ofisinden çıkıyordu. Kapıda aracına binmek isteyen iş insanın yanına bir kişi yanaştı. Yaya olan şüpheli silahını çekerek, Umut Tahir Güneş'e ateş etti. Bir üniversitede mütevelli heyeti üyesi olan Güneş'i bacağından vuran saldırgan olay yerinden kaçtı.

Saldırı sonrasında durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan iş insanı tedaviye alındı.

Polis ekiplerince olay yerinde inceleme yapıldı. Aramalarda 2 boş kovan bulundu. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekiplerin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.