Beşiktaş'ta 8 yolcu!

Beşiktaş’ta Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm, Atiba Hutchinson, Tomas Sivok, Filip Holosko, Uğur Boral ve Veli Kavlak’ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Siyah beyazlı yönetim bu isimlerden bazılarıyla yollarını ayıracak.

Beşiktaş'ta 8 yolcu!
Sözleşmesi bitenlerin dördü Bilic’in gözde isimleri

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre Beşiktaş’ta sezon sonunda 8 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. 

Takımın bel kemiği haline gelen Atiba başta olmak üzere, kaleci Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm, Tomas Sivok, Filip Holosko, Atiba Hutchinson , Uğur Boral ve Veli Kavlak’ın sözleşmesi 31 Mayıs 2015’te bitecek. Siyah beyazlılar bu isimlerden bazılarıyla yollarını ayıracak. Halen Çaykur Rizespor’da kiralık oynayan Holosko’ya yeni bir sözleşme önerilmesi beklenmiyor. “Oynamak için silah mı çekelim” diyen ve o günden beri 18’e de giremeyen Uğur Boral da gözden düşmüş görünüyor.

YILLIK TOPLAM MALİYET 7 MİLYON EURO

Gelecek yıl 32’sine basacak olan tecrübeli stoper Sivok’un akıbeti ise belirsiz. Çek Milli Takımı’nda da forma giyen Sivok’un yerine alınan Franco’nun formayı kolay kolay bırakmayacağı düşünülürse Kartal, Çek oyuncudan vazgeçebilir. Buna karşın, Atiba, Pektemek, Ersan, Veli ve Cenk’e ise yeni sözleşme önerilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş ile sözleşmeleri sona erecek olan 8 futbolcunun da yıllık ücretleri düşünüldüğünde Kara Kartal’a çok fazla yük oldukları söylenemez. 8 futbolcunun yıllık toplam maliyeti 7 milyon Euro’yu buluyor.

Beşiktaş'ta 8 yolcu!
Konular Spor Haberleri