Bettina Hanım'ın Hakko inadı sürüyor!..

Eski eşi Cem Hakko'nun soyadını kullanmaması için ihtar gönderdiği Bettina Machler'in inadı bitmedi. Sosyetik güzel, instagram'daki profilinde eski soyadını kullanıyor...

Bettina Hanım'ın Hakko inadı sürüyor!..

Şimdilerde sosyetik işadamı Sinan Dereli ile birlikte olan Bettina Machler, eski hayatını bir türlü unutamıyor. Cem Hakko ile 24 yıllık evliliği 2006'da sona eren sosyetik güzel, uzun süre eski soyadını kullandı. Ancak bu durum hem Cem Hakko'yu hem de uğruna eşinden boşandığı Ronit Gülcan'ı rahatsız etti. Bettina Hanım'ın bitmeyen inadı yüzünden; Hakko, eski eşine soyadını kullanmaması için tam 3 kez ihtarname gönderdi. 2010'dan beri 'Machler' soyadını kullanan Bettina Hanım'ın inadı; bundan 2 ay önce yine ortaya çıktı. Sosyetik güzel, sosyal paylaşım sitesi 'instagram'da 'bettinahakko' adıyla profil açtı.

GÖZLER HAKKO VE GÜLCAN'DA

Yaklaşık 2 aydır aktif olarak kullandığı Sosyal paylaşım sitesine tatile gittiği Maldivler ve Miami'den birçok fotoğraf yükleyen Bettina Hanım, bu tavrıyla şaşırttı. Sosyetik güzelin, yıllar sonra yeniden 'Hakko' soyadını neden kullandığı merak konusu oldu. Gözler ise; eski eşinin soyadını kullanmasından rahatsız olan Cem Hakko'ya ve sevgilisi Ronit Gülcan'a çevrildi.

REKOR TAZMİNAT

Sosyetik güzel, işadamı eşinden ihanet yüzünden boşanırken rekor bir tazminat almıştı. Mankeme; Bettina Machler'e boşanma karşılığında, Bebek'te lüks bir daire, 10 milyon dolar nakit para, Vakko Wedding şirketinin yüzde 50 hissesi ve BMW marka bir otomobil verdi.

TAKVİM İNTERNET SİTESİ