Beyaz Melekler iş başında!..

İzmir Üniversitesi Hastanesi hasta memnuniyetinde sürekliliğin sağlanması için yeni bir uygulama başlattı.

Beyaz Melekler iş başında!..
Yeni Asır'da yer alan habere göre hasta yararına uygulamaları destekleyen kurum, bu proje ile hastalara daha fazla yardımcı olmayı ve sorunları için hızlı çözüm sunmayı amaçlıyor. İzmir Üniversitesi Hastanesi, Hasta Hizmetleri'nde etkin olarak görev almak üzere "Beyaz Melekler" adında özel bir tim yetiştirdi.

REHBERLİK HİZMETİ

Beyaz Melekler, hastaneye gelen hastaların karşılanmasından randevu verilmesine, kayıt işlemlerinden yatış işlemlerine, telefon ile yönlendirilmesinden kurum ile ilgili bilgi almasına kadar olan tüm süreçlerde hasta ve hasta yakınlarına en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla oluşturulan bir ekip.

İzmir Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, "Beyaz Melekler, hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarının en doğru ve en kısa sürede karşılanmasını, yürütülmesini sağlamaya yönelik çalışmalar yapmaktadırlar. Hastane-hasta -doktor üçgenindeki koordinasyonu sağlayan ve rehberlik etme bilgisine sahip çalışma arkadaşlarımız, güleryüzlülük ilkesinden ayrılmadan hasta ve yakınlarına, en iyi şekilde hizmet verme bilinci ile hareket edeceklerdir" dedi.

Genel Müdür Kubba JCI standartlarında dünya kalitesinde sağlık hizmeti veren bir sağlık kuruluşu olarak, hasta memnuniyetine yönelik örnek ve öncü bir program düzenliyor olmanın mutluluğunu taşıdıklarını vurguladı.