Beyaz TV'de skandal 'kuş' muhabbeti!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Beyaz Futbol" programındaki kuş muhabbeti ve ekrana verilen alt yazı büyük tepki çekti.

Beyaz TV'de skandal 'kuş' muhabbeti!

Beyaz TV'de ekrana gelen Ertem Şener'in sunuculuğunu yaptığı "Beyaz Futbol" programı sırasında akıl almaz bir 'kuş' muhabbeti yaşandı.

Program esnasında spor adamı Sinan Engin kendisine doğum günü armağanı olarak verildiğini söylediği kartal biblosunu okşayarak, bibloyla dertleşti. O esnada söze gören Ahmet Çakar "Sinan yayında şu kuşunu okşamayı bırak artık" şeklinde bir yorumda bulundu. Aralarında büyük gülüşmeye yol açan bu yorumun ardından program sunucusu Ertem Şener de önce "Sinan ağabeyin kuşunu kaldırdık. Kuşu kaldırdı Sinan ağabey..." ardından "Ümit Karan'ın kuşu..." şeklinde enteresan potlar kırdı. Abdülkerim Durmaz'da "Ötüyor mu? Oyuncaklar yok mu kuyruğundan çekip ötüyor" yorumuyla sohbete katıldı.

O esnada ekrana ''Sinan Engin yayında kuşunu okşamasın'' şeklinde bir alt yazı yansıtıldı.

Beyaz TV'de skandal 'kuş' muhabbeti!

Skandal alt yazı bir çok sporseverin tepkisine neden olurken "RTÜK bu sohbete ne diyecek?" sorusu da akıllarda belirdi... Twitter'da #beyazfutbolkurgusu şeklinde açılan başlık kısa sürede zirveye yerleşti.