Beyoğlu’nda metruk bina çöktü!

İstanbul Beyoğlu’nda kullanılmayan bir bina, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Beyoğlu’nda bir bina çöktü!
CİHAN'ın haberine göre Hacı Mimi Mahallesi Hacı Mimi Külhani Sokak'ta bulunan metruk bir bina, dün saat 18.30 sıralarında bilinmeyen bir sebeple çöktü. Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine zabıta, polis, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, arama kurtarma köpekleri ile enkazda yaptıkları aramada kimseye ulaşamadı. Zabıta ekipleri, binanın etrafına şerit çekerek vatandaşların bölgeye yaklaşmasına izin vermedi.

Binayı genelde tinercilerin kullandığını söyleyen ve olay sırasında sokakta olduğunu belirten Ali Akan, “Sokaktaydım apartman görevlisiyim. Bir baktım bina çöktü. Ondan sonra polisi falan aradık. Akut görevlileri iki tane köpekle geldi arama yaptılar. Bir şey olmadığını söyleyip gittiler. Tinercilerin kaldığını söylüyorlar. Kullanılmayan metruk bir bina. Sesler geliyor tekrar arayacağım yetkilileri” dedi.

Sokakta oturduğunu söyleyen ve olay sırasında annesinin sesler duyduğunu belirten Demir Dalyap isimli kişi ise, “18.30 gibi olmuş. Annem sesleri duymuş o da işten gelmişti. O da bizi aradı burada böyle böyle bir olay oldu diye. Buraya gece yarısı tinerciler geliyor buraya geliyorlar buralara giriyorlar” diye konuştu.