Bilic'in Demba planı!

Bilic: "Maçı 180 dakika olarak görüyorum. Demba Ba’nın fiziki yetersizliği olduğu için yedek olacak. En lazım anda Demba Ba işini yapacaktır. Zorlarsak sakatlanma olasılığı olabilir."

Bilic'in Demba planı!
Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçına bugün çıkıyor. Yönetim Demba Ba’nın dışında bir transfer gerçekleştiremedi… Teknik Direktör Slaven Bilic, bu durumu sorun etmiyor. Hırvat Hoca, "Sorun değil. Ama Play-Off Turu’na tüm transferler yetişsin" diyerek yönetime mesaj verdi. Beşiktaş’ın bu turdaki en büyük kozu ise yeni transfer Demba Ba olacak.

MAÇIN GİDİŞATINA GÖRE GİRECEK

Slaven Bilic, Senegalli golcüyü bugün oynanacak maçta fiziki yetersizliği nedeniyle yedek kulübesinde oturtacak. Hırvat Hoca, maçın ilerleyen dakikalarında Ba’ya şans verebilir. Yöneticiler ile bir görüşme yapan Bilic, Senegalli forveti oynatmama sebebini açıkladı. Hırvat Hoca, Demba’nın sakatlanmasından korktuğu için böyle bir tedbir aldığını söyledi:

KONDİSYON OLARAK ZORLAYAMAM

"Bu maçı 180 dakika gibi düşünüyor. İlk maç bizim için çok önemli. Ama Demba Ba da bizim için çok önemli. İki ayaklı bir maç olduğu için onu saklayacağım. Fizik ve kondisyon olarak zorlamaması lazım. Eğer zorlarsa sakatlık tehlikesi olabilir. Bu da bizi yıkar. Demba Ba’yı ne lazım anda oynatacağım. Ba gerekeni sahada yapacaktır. Diğer oyuncular onun yokluğunu aratmayacaktır."

SENEGALLİ YOKSA 'GOLDEMEK' VAR

Slaven Bilic, Demba Ba’nın yerine bugün Mustafa Pektemek’e 11’de şans verecek. Hazırlık kampında müthiş bir performans sergileyen Mustafa, Beşiktaş’ın bugün gol umudu olacak. 'Goldemek' ile özel olarak görüşen Bilic, "Sana çok güveniyor. Müthiş bir kamp dönemi geçirdin. Bunu bu maçta göster ve gol at. Sana güveniyorum" diyerek moral verdi.
Konular Spor Haberleri