Billur Kalkavan'ın yüzü böyle gençleşti!..

"Pilates tarzı sporlar bana anneanne sporu geliyor. Sıkılıyorum çok fazla o sporlardan. Ben ateş parçasıyım.."

Billur Kalkavan'ın yüzü böyle gençleşti!..

Sağlık yazarımız Ceyda Erenoğlu bu hafta iki gün Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erdem Tezel’le akıllı estetik uygulamaları üzerine çok güzel bir yazı hazırlamış. Bir kadın olarak dikkatle okudum. Maşallah kadınlarımız biraz abartıyor bu işi, doğrusunu bilmek gerek. Ama abartmayanlar da var. 50’lik çıtır Billur Kalkavan temmuzda bıçak altına yatmış ve ’Endoskopik yüz estetiği’ yaptırmış.

BU YAZ BİKİNİLİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ (HABER LİNKİ)

Billur gençleşmek için yaptırmış bu ameliyatı. Duyunca aradım, her gün spor yaptığını vücudunun çok genç gözüktüğünü ancak yüzünün de vücuduyla uyumlu olması için ameliyata gerek duyduğunu söyledi.

BİLLUR KALKAVAN’LA YEŞİM SALKIM BİRBİRİNE GİRDİ!.. (VİDEO)

Billur Kalkavan, "Haftanın beş günü spor yapıyorum. Bak şimdi lapa lapa kar yağıyor ben yürüyerek spora gidiyorum. Ağırlık kaldırıyorum 30 senedir. Pilates tarzı sporlar bana anneanne sporu geliyor. Sıkılıyorum çok fazla o sporlardan. Ben ateş parçasıyım. Çok yavaş şeyler bana sıkıcı geliyor" diyor.

BİLLUR KALKAVAN: BEN GÜZEL VE ARZULANIR BİR KADINIM (VİDEO)

Sizi bilmem ama ben bu kadına bayılıyorum. Cesaretine, kendini sevmesine ve her şeyden önce doğruluğuna ve dürüstlüğüne. Belli ki, bu yaz plajlarda Billur Kalkavan yine minicik bikinileriyle esecek. Hadi hanımlar kalkın oturmayın. Hazırlanmak gerek. Bir bakmışız yaz gelmiş.

ESİN ÖVET /HABERTÜRK İNTERNET SİTESİ