Bir dizi operasyon geçiren Phil Collins'in elleri tutmuyor

Ünlü müzik grubu 'Genesis'in bateristi ve solisti Phil Collins, sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayla hayranlarını üzdü. Sol elinde sinirleriyle ilgili bir sorun yaşayan 70 yaşındaki Collins, "Artık bu elle bateri bagetini bile zorlukla tutuyorum." diye konuştu.

Bir dizi operasyon geçiren Phil Collins'in elleri tutmuyor

Habertürk'ün haberine göre 2007 yılında omurgasından operasyon geçiren ünlü müzik grubu 'Genesis'in üyelerinden Phil Collins, 2017'de de sağlık durumunun bozulmasına neden olan talihsiz bir kaza geçirmişti. Evinin banyosunda düşen Collins, daha sonra bir dizi ameliyat olmuştu.

Yaşadığı zorlu süreç nedeniyle yaşamdaki hareketliliği azalan ünlü müzisyenin sol elinde sinirleriyle ilgili bir sorunu bulunuyor.

"ARTIK BATERİ BAGETİNİ ZORLUKLA TUTUYORUM"

'Genesis' grubunda baterist olarak yer alan 70 yaşındaki Collins, önceki gün BBC'de yayına katıldı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Phil Collins, "Hayır, hala bateri çalamıyorum. Bunu yapmayı isterdim. Ama demek istiyorum ki artık bu elle bateri bagetini bile zorlukla tutuyorum." dedi.

Yaptığı açıklamalarla hayranlarının yüreğini burkan ünlü müzisyen, aynı zamanda işitme sorunları da yaşıyor.

"TURNEYE KATILMAYACAĞIM"

Phil Collins, röportajda grubunun turnesine de katılmayacağını söyledi. Onun yerine grupta, oğlu Nic Collins yer alacak. Phil Collins turneyle ilgili olarak, "Yeniden yollarda olmak isteyip istemediğimi de bilmiyorum..." diye konuştu.