Bircan Bali: "Gül gibi aşka gölge düştü!" Boylu poslu sarışın kim?

Ebru Şallı ile boşanma aşamasına geldiği söylenen Uğur Akkuş sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak iddiaları yalanlamıştı.

Bircan Bali: "Gül gibi aşka gölge düştü!" Boylu poslu sarışın kim?

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında dün Bircan Bali, "Ben size hissettiğim şeyi söyleyeceğim. Bir tık da araştırdığım bir şey var ki bence Uğur Akkuş başkasına aşık oldu! Bence Uğur aşık... Gözleri karardı. Tıpkı Gonca'dan vazgeçtiği gibi Ebru'dan da vazgeçti. Bu evliliği Uğur Akkuş'un istemediğini düşünüyorum. Bence bu evliliği Ebru yürütmeye çalışıyor. Gitmek isteyen dayak yediğinde giderdi. Şikayetçi bile olmadı. Uğur Akkuş ile ilgili bana gelen isim boylu poslu sarışın hoş bir kadın. İsim vermiyorum. Ofisine çok sık gidip geliyormuş... Bu evlilik biterse Ebru büyük yara alacak." yorumlarında bulunarak merak uyandırmıştı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Uğur Akkuş; bu yoruma ilişkin herhangi bir açıklama yapmazken bugünkü yayında Ebru Şancı, Bircan Bali'ye "Sen bir iddiada bulunmuştun. Uzun boylu falan... Bir istihbarat aslında... Sence bu aşkın üstüne bir gölge düşürdü mü?" sorusunu yöneltti.

Bali ise "Düşürebilir. Bir gölge düşmüş olabilir. Vallahi olabilir. Gül gibi aşka gölge düştü" yanıtını verdi.

Pınar Eliçe ise ikilinin bu diyaloğuna "Gölgeler aşkına" yorumunu getirdi.