Bircan Bali'den bomba Ebru Gündeş açıklaması!

Ebru Gündeş'in bebek beklediği konusunda ısrarlı iddiası süren "Söylemezsem Olmaz" programının sunucusu Bircan Bali bugünkü canlı yayında yeni bir bomba patlattı...

Bircan Bali'den bomba Ebru Gündeş açıklaması!
"Söylemezsem Olmaz" programının sunucusu Bircan Bali bugünkü yayında da Gündeş'in hamile olduğu iddiasını sürdürürken hafta sonu aldığı bir istihbaratı izleyicilerle paylaştı:

"Ebru Gündeş konser takvimini paylaştı ve 'Çok yoğun çalışıyorum ne hamileliği?' demek istedi. Ama bu geçerli bir açıklama değil benim için. Öğrendiğime göre bir çok konseri iptal edilmiş. Mart ayındaki bütün konserlerini iptal etti; Nisan'ın ortasına kadar konseri yok. Bir halı firması onunla anlaşma yapmış. Lansman konseri için gerekli anlaşmalar sağlanmış. Fakat Ebru Gündeş 'Konseri iptal edeceğim çünkü doktorum izin vermiyor' demiş" 

Bali'nin bu açıklamalarını Ebru Gündeş'in menajerine soran Ece Erken ise "Menajeri Sedef böyle bir konser anlaşmasının olmadığını söylüyor. 'Konserler iptal mi?' soruma da 'Görürler, sadece gülüyoruz' cevabını verdi" şeklinde konuştu.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..