Bozcaada Belediyesi'ni isyan ettiren manzara!

Çanakkale Bozcaada sahilde parti yapan tatilciler CHP’li belediyeyi isyan ettirdi. Bozcaada Belediyesi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak ortaya çıkan görüntüyü gözler önüne serdi.

Bozcaada Belediyesi'ni isyan ettiren manzara!

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Akın'ın haberine göre Bozcaada Spor Kulübünün şezlong ve şemsiyelerinin de bulunduğu Sulubahçe sahilinde, aralarında adada yaşayan, işletmelerde çalışan ve tatilcilerin olduğu 50 kişiyi aşkın grup, cumartesi gecesi parti düzenledi.

Grup, Bozcaada Spor Kulübü tarafından işletilen sahildeki şezlongları kırıp, güneş şemsiyesini yaktı, çöplerini de kumsalda bıraktı.

Pazar sabahı Sulubahçeye giden Bozcaada Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ümit Kahyaoğlu, yanmış şemsiyeyi, kırılmış şezlongları ve çöpleri görünce tepki gösterdi.

Kahyaoğlu, jandarmaya giderek, şikayetçi oldu.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA 

Bozcaada Belediyesi ise eğlencenin ertesi gününde sahilden görüntüleri sosyal medyadan “Nasıl, parti güzel miydi? Yazık çok yazık” notuyla paylaştı. 

Bozcaada Belediyesi’nin sosyal medya hesabından paylaşılan ikinci mesajda ise “İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, hem belediyemiz hem de halktan gelen tüm bilgiler ışığında bu işin sorumlularını tek tek tespit etmekte ve en ağır şekilde idari cezalandırma işlemlerini titizlikle uygulamaktadır” denildi.