Bu kez başaramadı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hasta yakınlarına ilaçlı meyve suyu içirip bayıltarak para ve cep telefonlarını çaldığı iddia edilen namaz takkeli hırsız faka bastı...

Bu kez başaramadı

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde  hasta yakınlarına ilaçlı meyve suyu içirip bayıltarak para ve cep telefonlarını çaldığı iddia edilen sabıkalı hırsız ve dolandırıcı Y.H. (41) bu kez amacına ulaşamadı.

Önceki gün bir yakınını ziyaret etmek amacıyla hastaneye giden 64 yaşındaki İnşaat Mühendisi Yalçın Taşkınlar, asansöre bindi. Taşkınlar'ın pantolon cebine elini sokan Y.H, 465 YTL'yi almak istedi. Ancak olayın farkına varan Taşkınlar, Y.H'nin elinden hızla tutup aşağı indi. Taşkınlar, kendisini soymak isteyen Y.H'yi, olay yerine gelen polise teslim etti.

Namaz takkeli dolandırıcı
Balçova Merkez Karakolu'nda adliyeye sevk edilmek üzere gözaltına alınan Y.H'nin sürekli Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önünde başındaki namaz takkesiyle bekleyerek çok sayıda hasta yakınına yaklaşıp onların güvenini kazandığı ilaçlı meyve suyu ve bisküvi ikram ederek bayılttığı ve bu yöntemle paralarını ve cep telefonlarını çaldığı bildirildi.

Tolga Tekin /Yeni Asır

Konular Eski Arşiv