Bucaspor’a servet verdiler!

Ayrılan Doğan yönetiminin kulübe 11 milyon 290 bin TL kaynak aktardığı, üstelik bu miktarı da garanti altına aldığı öğrenildi.

Bucaspor’a servet verdiler!
Yeni Asır Gazetesi'nden Şerafettin Çıracı'nın haberine göre TFF 3. Lig'e düşen Bucaspor'da kongrede aday olmayıp görevi bırakan eski başkan Ahmet Doğan ve bazı yöneticilerin kulübe 11 milyon 290 bin TL verdiği ortaya çıktı. Kongrede bu paranın 2 milyon 445 bin TL'si alacak dosyasında bulunurken yönetim 31 Ocak'da toplantıda 12 yöneticinin alacağını 8 milyon 845 bin TL olarak belirledi.

YENİ LİSTE YAPILDI

Ancak alınan kararın imza aşamasından sonra kulüp bünyesinde kaybolduğu ve yeniden alacak listelerinin oluştuğu bir karar metniyle yeniden bağlandığı da ortaya çıktı. Alacaklı yöneticilere verdikleri paraları ödemek için de 23.02.2018 tarihli senetler verildi. İzmir ekibinde 12 yönetici arasında en fazla parayı başkan Doğan'ın kardeşi Ali Doğan'ın verdiği belirtildi. Ali Doğan 5 milyon lira para aktarırken, Hakan Özdem 1 milyon 300 bin, İrfan Bal'ın 900 bin TL verdiği ortaya çıktı. Fakat iki yönetici kongre öncesi alacakları için kulübün gelirlerine temlik koydu. Metne 17 yöneticiden Ali Doğan, Cem Şendil, Serkan Altunsulu, Önder Akan ve Mehmet Paker'in imza atmadığı görüldü.
Konular Spor Haberleri