Buket Aydın: "Vazgeçmek de bir erdemdir"

Kanal D'den ani ayrılışı çok konuşulan Buket Aydın haftalar sonra ilk defa sessizliğini bir sosyal medya canlı yayınında bozdu.

Buket Aydın: "Vazgeçmek de bir erdemdir"

UçanKuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programında yer verilen habere göre Kanal D'den ayrılışı sonrası ilk kez bir sosyal medya yayınında konuşan Buket Aydın, "Geceniz, gündüzünüz, hafta sonunuz olmuyor. Çok yoğun bir tempo. Ben içten pazarlıklı bir insan değilimdir. İnsanlar beni eleştirmeyi marifet sanıyorlar. Onlar eleştirdikçe benim sevenlerim arttı. Kadınsanız mobbing kaçınılmaz. Medya erkek egemen. Kanal D'de ben sunucu olsam belki en iyi insan olurdum. Ne zaman ki Kanal D Haber'in başına geçtim nefret objesi oldum. Erkekler çıldırdı 'Bu nasıl olabilir?' diye...

BUKET AYDIN'DAN GÜNDEM YARATACAK AÇIKLAMALAR (VİDEO)

Ben çok güvensiz bir insanım. Bu sektörde arkamdan çok kuyu kazan gördüm. İnsanlara güvenimi kaybettim. Mezarlıklar kendilerini vazgeçilmez zannedenlerle dolu. Vazgeçmek de bir erdemdir" ifadelerinde bulundu.

UçanKuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programında Erol Köse, Buket Aydın'ın mesaj verme isteğinde olduğunu düşündüğünü ifade ederek "Mezarlıklar kendilerini vazgeçilmez zannedenlerle dolu." sözlerinin özel hayatıyla da ilgili olabileceği yorumunda bulundu.