Bülent Ersoy, bu sözler Nur Yerlitaş için de geçerli değil mi?

Bülent Ersoy bir süredir polemik yaşadığı Yıldırım Mayruk-Barbaros Şansal'a cevap verdi.

Bülent Ersoy, bu sözler Nur Yerlitaş için de geçerli değil mi?

Bülent Ersoy bir süredir polemik yaşadığı Yıldırım Mayruk-Barbaros Şansal’a "Gizli Saklı" kamerası aracılığıyla cevap verdi.

"Benim kız Petek Dinçöz hanımefendinin programında sayın Yıldırım Mayruk usta ve o terzi yamağı olarak kendisini adlandırmış Barbaros Şansal beyefendi beni ayakta alkışlamışlardı. Nasıl oldu da değiştiler? Bizim camia böyle oluyor bazen. Elbise diktirilmeyince veya yapılanı beğenmeme hakkını kullanınca o zaman bu şekilde terslikle karşılaşılabiliyorsunuz." şeklinde konuşan Bülent Ersoy üzerindeki dantelli elbiseyi Nur Yerlitaş’ın diktiğini anlatırken; Yerlitaş’ın kendisinin ’arkadaşı’ olduğunun altını özellikle çizdi.

Hatırlayacağınız üzere kısa bir süre önce Bülent Ersoy ile Nur Yerlitaş’ın arası; Nur Yerlitaş’ın Bülent Ersoy’un olmadığı ortamlarda kendisiyle ilgili gerçeği yansıtan ya da yansıtmayan konuları konuşması; ’çakma çanta’ - ’kredi kartı borcu’ gibi lafları taşıması sebebiyle açılmıştı.

"Elbise diktirilmeyince bu gibi terslikler oluyor.." sözünün Nur Yerlitaş için de geçerli olduğunu dolaylı yoldan anlatan Bülent Ersoy şimdilerde bu yaşananları unuttu ve şu an ’arkadaşım’ dediği Nur Yerlitaş ile kırgınlığı bir kenara bıraktı..

Bülent Ersoy’un bir süre sonra ’usta’ diye bahsettiği duayen modacı Yıldırım Mayruk ile de Nur Yerlitaş’la olduğu gibi buzları eriteceği hayli muhtemel görünüyor..

Ha unutmadan; Yakında İtalya’dan, Türkiye’ye "NOTA" gelirse  hiç şaşırma, çünkü sevgili arkadaşın Nur Yerlitaş bundan böyle Moda tasarımlarına Milano’da devam edecekmiş!...

İşte bu yüzden, İtalyan Modacılar "artık bize İtalya’da iş kalmadı" gerekçesiyle İtalya’yı terk etmeye başlamışlar, bu durumdan rahatsız olan İtalyan hükümeti Türkiye’ye her an bir "NOTA" verebilir.

Hatırlarsan, bundan 3 sene önce Nur Yerlitaş, Bodrum sahillerinden denize girdiği an, Yunan Deniz Kuvvetleri "Türkler Anfibik çıkartma yapıyor" diye tayakkuz durumuna geçmiş ve iki Devlet arasında büyük krize yol açmıştı!...

Benden söylemesi, sen yine eşeği sağlam kazığa bağlamayı unutma Bülent hanım.....

Sacit Aslan

İşte o açıklamalar...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..