Bülent Ersoy canlı yayında neden hüngür hüngür ağladı?

Cine 5 ekranlarında yayınlanan "Yasemin Bozkurt’la buluşma Noktası" programı’na bağlanan Bülent Ersoy canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Bülent Ersoy canlı yayında neden hüngür hüngür ağladı?

Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye ve “cumhuriyet’ın divası” kitabının yazarı Radi Dikici’nin konuk olduğu buluşma noktası Müzeyyen Senar özel bölümünde duygusal anlar yaşandı. programa bağlanan Bülent Ersoy, müzik hocam dediği Müzeyyen Senar’a duyduğu büyük vefayı ve sevgiyi dile getirdi.

Ersoy, “Hayatımda müzeyyen’in yeri çok başka o benim küçüklük,  gençlik, orta yaşlılık aşkım ve nefes aldığım müddetçe de aşkım olarak kalacak. ben hep söylüyorum nefesim yettiğince de söyleyeceğim Müzeyyen Senar musikinin peygamberidir. Müzeyyen Senar okuduğu vakit ben ilahi bir musiki dinliyor gibi gökyüzüne çıkarım bunu dinlemek bir ibadet gibidir” dedi.

Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye’ye kız kardeşim diye hitap eden Bülent Ersoy, Yasemin Bozkurt’un Müzeyyen Senar’ın paspasını öperim dediğiniz doğrumu sorusuna ise, “Ne söyleyeceğim öptüm zaten. Konservatuar son sınıftayım Müzeyyen’e gittim, Müzeyyen evde yok, bulamadım. çok üzüldüm, elini tutayım, yüzünü öpeyim diye gittim, bulamayınca oraya ayağını basıyor diye paspası öptüm.  sözlerine “bir gün beraberiz onun gittim ayağını öptüm” diyerek devam eden Ersoy, ağlamaya başladı ve hıçkırıklara boğulan Ersoy konuşamayacağım diyerek telefonunu kapattı.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..