Bülent Ersoy: "Sarışın erkek sevmem favorim Burak"

Kendine yeni yıl hediyesi olarak pırlanta kaplı saat alan usta ses sanatçısı Bülent Ersoy, "Türkiye'de bana böyle bir hediye almaya gücü yetecek kimse yok" dedi.

Bülent Ersoy: "Sarışın erkek sevmem favorim Burak"

Türk Sanat Müziği'nin 'Diva'sı Bülent Ersoy, önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Program öncesi röportaj veren Diva, “2019 benim için çok iyi geçti. Çok çalışıyorum, tercih edilmek çok önemli. 50 yıldır zirvedeyim. Bu liderlik vasfımdan kaynaklanıyor. Benim için para önemli değil, ben bu yaştan sonra parayı ne yapayım mezara mı götüreceğim. O yüzden kazandığım parayla bol bol alışveriş yapıyorum. Bana kimse hediye almadığı için ben de kendime pırlanta kaplı çok güzel bir saat aldım” dedi.

Bülent Ersoy: "Sarışın erkek sevmem favorim Burak"

Aldığı saatin bedelini açıklamak istemeyen Bülent Ersoy, “Şu kadarını söyleyeyim bu saati kolay kolay kimse alamaz. Hele bana hediye olarak böyle pahalı birşey alabilecek kimse yok Türkiye'de. Yakında herkes görecek ne aldığımı” diye konuştu. 

Yılbaşında Sapanca'da sahne alacağı otele Paris'ten aşçı, İspanya'dan ıstakoz, Rusya'dan siyah havyar getirten Bülent Ersoy, isteklerinin abartı olduğu dile getirilince tepki gösterdi. Diva, “Özel aşçı çağırdım bana böcek pişirecek. O istediğim ıstakoz ve havyar yılbaşına özel, o kadarına hakkım var” dedi.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre doğuştan zengin olduğunu söyleyen Diva, “Ailem de çok varlıklıydı ama benim yer sofrasında kuru fasulye, pilav ve kuru soğanı kırarak da yemişliğim var” diye konuştu. Dünya yıldızlarının da bu tarz abartılı istekleri olduğu hatırlatılınca “Onların ne farkı var, onlar da 9 ay 10 günlük” diyerek kahkaha attı.

'SARIŞIN ERKEN SEVMEM, FAVORİM BURAK ÖZÇİVİT'

2020 yılından aşk beklediğini dile getiren Bülent Ersoy, “Aşk, olursa olur olmasa da sıkıntı yok. Ben sarışın erkek sevmem” dedi. 'Kuruluş Osman' dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit’i çok beğendiğini ve diziyi takip ettiğini dile getiren Diva, “Burak Özçivit’in eşi de çocuğu da çok güzel” diye konuştu. 

Konular Burak Özçivit