Bülent Ersoy'a tepkiler çığ gibi büyüyor!

Bülent Ersoy, eleştirilere kulak tıkadı ve 55 tilkinin katletildiği yeni kürküyle poz verdi. 450 bin TL'lik kürküyle şık değil tam bir cani gibi görünen ünlü şarkıcıya sosyal medyada açılan 'Kürk cinayettir' etiketi başlığıyla tepkiler çığ gibi büyüdü.

Bülent Ersoy'a tepkiler çığ gibi büyüyor!

Yıllardır boy gösterdiği kürkleriyle sadece tepkileri üzerine çeken Bülent Ersoy, yine çok tartışılacak bir görüntüye imza attı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre gelen eleştirilere rağmen kürk sevgisinden vazgeçmeyen 68 yaşındaki Ersoy, bu kez özel tasarım bir kürk yaptırdı.

VASİYETİNE EKLEMİŞTİ

Bülent Ersoy, önceki gün tam dört ayda yapılan 'rönar arjante' cins gümüş tilki kürküyle mağazada poz verdi.

Ünlü şarkıcının 450 bin TL değerindeki yeni paltosu için de 55 gümüş tilki katledildi.

Üzerinde 55 masum hayvanın kanını taşıdığını umursamadan objektiflere gülücük saçan Ersoy'un vicdanları sızlatan skandal pozları, gündem oldu.

Bülent Ersoy'a tepkiler çığ gibi büyüyor!

Ersoy'a tepkiler üzerine Twitter'da 'Kürk cinayettir' etiketi açıldı.

Ersoy bu içleri acıtan görüntüsüyle Twitter'daki Trend Topic listesinde ikinci sıraya kadar çıktı.

Bu arada Ersoy, geçtiğimiz haftalarda değeri 2.5 milyon TL'yi bulan yirmi iki kürkünü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bağışlayacağını açıklamıştı.

Ancak dernek yönetimi şarkıcıya "Hayvanların yaşam hakları ihlal edilerek elde edilen ürünler ve bunların bedelleri üzerinden yapılacak bir bağışı kabul etmemiz söz konusu değildir" karşılığını verdi.

Gardırobunda 2 buçuk milyon TL'lik kürkü dolayısıyla da binlerce masum hayvanın kanı olan Bülent Ersoy, eleştirilere şu yanıtı vermişti:

"Sağlığım için kürk giymeye devam edeceğim. Beni eleştirenlerin hasta ruhlu insanlar olduğunu düşünüyorum."

450 bin TL'lik kürküyle şık değil tam bir cani gibi görünen ünlü şarkıcıya sosyal medyada açılan 'Kürk cinayettir' etiketi başlığıyla tepkiler çığ gibi büyüdü.

Konular Bülent Ersoy