Burak Özçivit hakkında soruşturma!

"Kuruluş Osman" dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in kendilerine hakaret ve küfür içerikli sözler söylediğini öne süren set çalışanları, Özçivit hakkında suç duyurusunda bulundu.

Burak Özçivit hakkında soruşturma!

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre Beykoz Riva’da 8 Aralık 2020’de ‘Kuruluş Osman’ dizisinin çekimleri sırasında, dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit’in kendilerine küfür ve hakaret içeren sözler söylediğini iddia eden 4 set çalışanı, Özçivit hakkında suç duyurusunda bulundu.

Müştekilerden A.Ö., dizi setinde kamera asistanı olarak çalıştığını söyleyerek, “Olay günü çalışıyordum. Dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit içinde bulunduğu çadırdan çıkarak set görevlilerinin olduğu yere doğru, tek tek gözlerimizin içine bakarak küfür etti. Sonra seti terk etti. Hemen geri döndü ve aynı küfürleri bir daha söyledi. Set çalışanları Burak Özçivit’in ettiği küfürleri duyunca şok girdi ve kimse ağzını açıp tek bir kelime bile söylemedi. Şüphelinin daha önceden de farklı kişilere bu kadar ağır olmasa da benzer hareketleri olmuştur” diyerek oyuncudan şikayetçi olduğunu söyledi.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Burak Özçivit hakkında, ‘birden fazla kişiye yönelik alenen hakaret’ suçundan soruşturma başlatıldı.

HABERİN GENİŞ AYRINTISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!