Burak Özçivit pire için yorgan yakacak!

Saçları dökülmesin diye özel bir uygulama yaptırmak isteyen Burak Özçivit'e 'Baba olma ihtimalin azalacak' denildi. Yakışıklı oyuncu hiç düşünmeden 'Önemli değil yeter ki saçlarımı kurtarın' dedi.

Burak Özçivit pire için yorgan yakacak!
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre oyuncu sevgilisi Fahriye Evcen ile Haziran ayında dünya evine girmeye hazırlanan Burak Özçivit son zamanlarda saç dökülme sorunu ile karşı karşıya...

Özçivit'in yakın çevresinin iddiasına göre yakışıklı oyuncu arkadaş tavsiyesiyle Nişantaşı'nda ünlü bir saç uzmanına gitti. Saçlarının dökülme nedenini öğrenen oyuncu tedaviye bir an önce başlamak istediğini söyledi.

PARA HERŞEYİN ÖNÜNE GEÇTİ

Fakat saç uzmanı 'Yoğun bir program uygulayarak saçlarının dökülmesini tamamen durdurabiliriz fakat hormonlarınızla ilgili bir sıkıntı olabilir, baba olma ihtimaliniz malesef küçük bir ihtimal bile olsa düşebilir' dedi.

Bu cümle karşısında hiç duraksamayan Özçivit, "Önemli değil yeter ki saçlarımı kurtarın, benim önceliğim saçlarım" şeklinde yanıt verdi. Ünlü bir şampuan markasının reklam yüzü olan Özçivit'in böylesine önemli bir kararı hiç düşünmeden, hatta Fahriye Evcen'e danışmadan vermiş olması duyanları şaşırttı.

Burak Özçivit pire için yorgan yakacak!