Burak Özçivit'ten lüks tatil planı

Burak Özçivit, tatil planını yaptı. Ünlü oyuncu, Nisan’da dünyaya gelen oğlu Karan ve eşi Fahriye Evcen’in gözlerden uzak olması için motor yat kiralıyor. Özçivit, ailesiyle günlüğü 10 bin liralık yatla 10 gün boyunca Marmaris ve Yunan Adaları’nı gezecek.

Burak Özçivit'ten lüks tatil planı
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre gözde çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in tatil planı belli oldu. Haziran 2017'de evlenen çiftin mutluluğu, oğulları Karan'ın Nisan'da dünyaya gelmesiyle katlanmıştı. Bebeklerinin yüzünü nazar korkusuyla göstermeyen Evcen ile Özçivit, tatilde rahat etmek için de gözlerden uzak olmak istedi.

Eşi ve oğlunun rahatı için her şeyi düşünen Burak Özçivit, motor yat araştırmaya başladı. Geçtiğimiz gün günlügü 10 bin liralık bir yata bakan oyuncu, Temmuz başında ailesiyle tatile çıkacak. Burak Özçivit, eşi ve oğluyla 10 gün Marmaris ve Yunan Adaları'nı gezerek yeni sezon için moral depolayacak.

TOPLAM 100 BİN TL

Yakışıklı oyuncu, günlüğü 10 bin liralık yatta 10 gün boyunca ailesiyle tatil yapacak. Sadece tekne kiralama bedeli, Özçivit'e 100 bin liraya mal olacak.