Burak Yamantürk'ten olay Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin başrolü paylaşacağı söylenen "Aile" dizisinde Özpirinçci'nin rolünü son anda Serenay Sarıkaya'nın kaptığı ortaya çıkmıştı.

Burak Yamantürk'ten olay Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre Özge Özpirinçci'nin yakışıklı eşi oyuncu Burak Yamantürk, önceki gün Yeniköy'de görüntülendi.

Eşi Özge Özpirinçci ve 1 yaşına giren bebekleri Mercan ile senenin büyük bir bölümünü Bodrum'da geçiren Yamantürk, İstanbul'a yeni döndüklerini söyledi.

Babalığın gün geçtikçe kendisi için daha da güzelleştiğini söyleyen Yamantürk, "Başta biraz zor geldi ama muhteşem bir duygu. Gayet iyiyiz" dedi.

Yamantürk, Kurt Efe adında bir oğlu olan Kıvanç Tatlıtuğ ile de babalık konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Burak Yamantürk'ten olay Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması


Yakışıklı oyuncu, "Ben ona tavsiye veriyorum, o da bana veriyor. Sürekli birbirimize telefondan 'Şu daha iyi' diye bir şeyler atıyoruz" diye konuştu. 

Eşinin rolü Serenay kaptırması hakkında sorular karşısında ise "Oldu bir şeyler. Onu kendisine sorarsınız" ifadelerini kullandı.