Burçin ve İlker'in 'kural tanımayan' sevdası!

Birkaç kez Kaleli’nin kullandığı motosikletle geldiği mekanlardan görüntü vermemek için taksiyle ayrılan Burçin Terzioğlu, bu sefer motor üstündeydi.

Burçin ve İlker'in 'kural tanımayan' sevdası!
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli birlikte görüntü vermemek için Bebek'te ölüm oyunu oynadı. iki ünlü, kasksız bir şekilde gaza basıp, kuralları hiçe saydı.

Sette tanışıp aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, önceki gün Bebek'te tehlikeli dakikalar yaşadı. Geçtiğimiz hafta çıkan ayrılık haberlerinin ardından ilk kez birlikte görüntülenen Terzioğlu ve Kaleli çifti, bir mekanda arkadaşları ile buluştu.

İlerleyen saatlerde mekanın önünde gazetecilerin olduğunu öğrenen Terzioğlu ile Kaleli, görüntü vermemek için Bebek sokaklarında adeta ölüm oyunu oynadı. Bebek trafiğine aldırış etmeden kasksız bir şekilde hız yapan ikili, daha sonra yolda karşıdan karşıya geçen bir vatandaşa vurmaktan da son anda kurtuldu.

UYARI YAPIMCIDAN!

Motosikletleriyle Bebek yokuşunu tam gaz tırmanan Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, kısa sürede gözlerden kayboldu. İkilinin, rol aldıkları dizinin yapımcısından "İlişkinizi gözler önünde yaşamayın" uyarısı aldığı için böyle panik yaptığı öğrenildi.