Burcu Çağrı ve Emre Altuğ'dan yeni görüntü

1998 Elite Model Look üçüncü güzeli Burcu Çağrı ile şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ'un yıllardır aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Burcu Çağrı ve Emre Altuğ'dan yeni görüntü

Çağla Şıkel’den boşandıktan sonra hayatında uzun süredir kimse olmayan Emre Altuğ’un eski manken Burcu Çağrı ile ilişki yaşadığı Çağrı’nın paylaştığı fotoğrafla gündeme gelmişti.

Çağrı, önceki aylarda Emre Altuğ’u etiketleyerek “Biz çok engel aştık. Bir şarkıyı belki üst üste defalarca ne zaman ne olacağını birbirimizin gözünün içine baka baka dinledik. Gün geçtikçe çoğaldı bağımız, dört senede. Seni çok seviyorum” notunu düştüğü bir paylaşımda bulunmuştu.

Burcu Çağrı ve Emre Altuğ'dan yeni görüntü

"GİZLİ SAKLIMIZ YOK!"

Çağrı, yaptığı paylaşımının “Aşkını ifşa etti” şeklinde lanse edilmesiyle fotoğrafı sildi. Bu olayın ardından yeni bir paylaşım yapan Çağrı, “Dünkü yazım gizli saklı bir durum olmadığı için kanımca bir ifşa değildir. Zira sadece duygularımı saklayamadığım için yazdım. Ama yanlış anlaşılacağı için sildim. İçimden gelerek duygusuyla yazılmış bir yazıydı” dedi.

YENİ PAYLAŞIM GELDİ

Burcu Çağrı sosyal medya hesabından mayosuyla uzandığı anlarda diğer koltukta uyuyan Emre Altuğ'u takipçilerine gösterdi.

Burcu Çağrı ve Emre Altuğ'dan yeni görüntü - Resim : 2

Burcu Çağrı ve Emre Altuğ'dan yeni görüntü - Resim : 3

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programında ekrana getirilen görüntülerin üzerine Burcu Çağrı'nın bu paylaşımının Altuğ'un eski eşi Çağla Şıkel'e mesaj olup olmadığı tartışıldı.