Burcu Kara dizi çekimlerinde attan düştü!..

Dublör istemedi attan kendisi düştü!.. Rol gereği attan düşen Kara "Ben işine saygısı olan bir oyuncuyum. Her sahneyi kendim oynarım" dedi.

Burcu Kara dizi çekimlerinde attan düştü!..

"Tozlu Yollar" dizisinin çekimlerinde attan düşen Burcu Kara, korkulacak bir şeyinin olmadığını söyledi.

Pek çok oyuncunun aksine dublör kullanmak istemediğini belirten ünlü oyuncu bu düşmenin ise senaryo gereği olduğunu açıkladı. Çekimleri Çorlu'da yapılan at binme sahnesinde yer alan Kara sözlerine şöyle devam etti:

DUYGUYU VERMEK ÖNEMLİ

"Kimse korkmasın rol gereği düşmem gerekiyordu, düştüm. Şu an gayet iyiyim çok şükür. Dublör de vardı ama ben işine saygısı olan bir oyuncuyum. Bu yüzden o sahneyi ben oynadım.O sahnedeki duyguyu dublör değil sadece ben verebilirdim. Ayrıca dizi için at binme eğitimi aldım. Atları da çok seviyorum. Sete devam ediyoruz" dedi.

UFAK BİR HATADA SAKAT KALIRSINIZ

Düşmenin de taktikleri olduğunu belirten Kara, "Düşmek gerektiğinde daha dikkatli olman gerekiyor. Ufak bir hatada sakat kalabilirsin. Yumuşak bir zemine düşmek gibi önlemler alıyoruz" dedi.

At binerek 5 kilo verdim

Burcu Kara, ata binerek formda kaldığını da belirtti. Hem ata binmenin keyfini yaşadığını hem de kilo verdiğini belirten Kara, "Ders almaya başladığımda 5 kilo vermiştim. Çok yorucu bir şey" dedi.

OKAN IŞIK - BUGÜN İNTERNET SİTESİ