Burcu Kara'nın büyük isyanı!..

“Haziran Gecesi” dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan oyuncu Burcu Kara ilginç açıklamalar yaptı.

Burcu Kara'nın büyük isyanı!..

Hayranlarıyla bir araya geldiği programda, televizyon sevdasından, yaşam tarzına pek çok konuda samimi açıklamalarda bulunan oyuncu Burcu Kaya, gençlere de hayallerinin peşinden gitmelerini şu sözlerle öğütledi;

“Her zaman televizyonda olmak istedim. İnsanın istediği zaman, istediği her şeyi elde edebileceğini düşünüyorum. Benim hayatım buna örnek. 18 yaşında başladı televizyon yaşamım. Hayatta en acı laf ‘keşke’dir. Keşke dememek için ben de içimden geleni yaptım. 1,5 yıl hiç para almadan özel bir kanalda çalıştım. İsteklerinizin peşini bırakmayın, ‘Ne olursa olsun denedim’ deyin en azından. Farklıysanız fark edilirsiniz mutlaka. İnşallah yaşamınızda hiç keşke demezsiniz.”

“HER OKUDUĞUNUZA İNANMAYIN”

Haziran Gecesi dizisinin kendisi için büyük bir şans olduğunu belirten Burcu Kara, gençlere bu yola çıkmadan önce sanatla ilgilenmek ya da ünlü olmak arasında bir seçim yapmaları gerektiğini söyledi. Kaya ayrıca şöhret olmanın zorluklarını, “Ben alkol kullanmıyorum; geceleri de gezmiyorum, uyuyorum. Korumaya çalıştığım dünyayı, göstermeye çalıştığım insanı bozmaya çalışan pek çok etken var. Mesela kiminle kahve içmeye gitsem, o benim sevgilim olarak yazılıyor. Okuduğunuz şeylerin birçoğuna inanmayın. Benim de bir ailem var bu unutuluyor” diyerek anlattı.

“ÜVEY ANNE VE KARDEŞİYLE YAŞAYAN BİR KIZI OYNAYACAĞIM”

Haziran Gecesi’ndeki ağlayan kadın olarak şöhret olduğu için kendisine hep aynı tipte rollerin teklif edildiğini belirten sempatik oyuncu Kaya, beyaz perdede ve tiyatroda farklı roller oynamak istediğini de şu sözlerle ifade etti;

“Bana gelen roller beni hiç şaşırtmıyor. Yapımcılara da hak veriyorum. Çok fazla para yatırdıkları için Burcu’nun başka bir rolde oynamasını riske edemiyorlar. Atv’de yeni bir diziye başladım. ‘Tozlu Yollar’ diye bir dönem dizisi. Orada da, annesini küçükken kaybetmiş, üvey anne ve kardeşiyle birlikte yaşayan kendisinden başka çevresindeki herkesin kötü olduğu bir kız rolüyle karşınıza çıkacağım. Sinemada ve tiyatroda izleyici seçerek gidiyor oraya ve sanat işi olduğunu biliyor. Bu nedenle sinemada ve tiyatroda her türlü rolü oynamak isterim.”