Buse Varol bebek bekliyor

2018'de Buse Varol ile nikah masasına oturan Alişan, ikinci kez babalık heyecanı yaşıyor. '4 çocuk istiyorum' diyen Buse Varol'un bebek beklediği ortaya çıktı.

Buse Varol bebek bekliyor

Şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol 2018 yılında nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz sene de çocukları Burak'ı kucaklarına almıştı. Ünlü çiftten güzel bir haber daha geldi. Buse Varol'un ikinci kez hamile olduğu öğrenildi. Müjdeli haber ise Okan Kurt'un paylaşımıyla ortaya çıktı.

Habertürk'ün haberine göre Alişan'ın 44. yaş gününü kutlayan Kurt, paylaşımında Buse Varol'un hamile olduğunu da açıkladı:

"Doğum günün kutlu olsun Alişan Bey, sen 65 olunca Burki 20 yaşında olacak inşallah. Sana bu yaşın daha da olgunluk getirdi, bugün onu hissettim. Yeni yaşında ikinci evladın sana en büyük hediye! Rabbim evlatlarını ve güzel kalpli eşini sana bağışlasın. Sözünü tut bu arada ayakkabı sözün var bana 47 numara..."

Kurt'un doğum günü paylaşımına yanı veren Alişan ise, "İnşallah Okan’ım. Birlikte nice güzel yıllarımız olsun sağlıkla... Ben 65 olacağım ama 40 görünümlü." dedi.

Alişan, eşinin ikinci kez hamile olduğuna dair çıkan haberleri geçtiğimiz hafta reddetmişti.