Büyükanne ve genç adamın sıradışı arkadaşlığı filme konu oldu

Yanlışlıkla "Şükran Günü" mesajı attığı tanımadığı bir gençle arkadaş olup düzenli olarak görüşen büyükannenin hikayesi duyanların yüreğini ısıtıyor.

Büyükanne ve genç adamın sıradışı arkadaşlığı filme konu oldu

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre ABD eyaleti Arizona’da yaşayan 65 yaşındaki Wanda Dench, torunu zannettiği 23 yaşındaki Jamal Hinton’a 2016 yılında attığı yanlış davet mesajı sonrasında uzun süreli bir arkadaşlığı başlatmış oldu.

2016 yılındaki Şükran Günü’nde bir araya gelen Dench ve Hinton’ın hikayesi, yakın zamanda Netflix’te yayınlanacak bir filme de ilham kaynağı oldu.

Daily Mail’de yer alan habere göre, iki isim de aralarındaki bağın güçlülüğü konusunda hemfikirken Dench, Today programına Hinton’ın “yaşam boyu kalbinde” olduğunu söyleyip “filmle gelecek şöhretin aralarında hiçbir şeyi değiştirmeyeceği” konusunda ısrar etti.

Hinton, Dench yaklaşık bir ay önce ilk dövmesini yaptırdığında onun yanındaydı ve bir dahaki sefere “eşleşen dövmeler” yapmayı planladıklarını söyledi.

Birlikte yedi Şükran Günü geçiren iki dost, Dench’in torununu yemeğe çağırma mesajıyla başladı. Kısa süre sonra yanlış kişiye mesaj attığını anladılar, ancak o sırada 17 yaşında olan Hinton şaka yollu “Hala bir tabak alabilir miyim?” diye yazdı.

Dench, “Elbette yapabilirsin, büyükanneler böyle yapar, herkesi beslersin” diyerek olumlu cevap verdi. Hinton o yıl akşam yemeğine geldiğinde, hemen ona sarıldı ve o zamandan beri her Şükran Günü’nü birlikte geçirdiler.

Konular sinema