Çağatay Ulusoy'un saçı-sakalı birbirine karıştı

Karantina günlerini birlikte geçiren Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın tatile çıktı. Birçok ünlü gibi tekne tatilini tercih eden ikili, balık tutarken objektiflere yansıdı. Yeni dizisi için sakal uzatan Ulusoy, bu haliyle ilk kez görüntülendi.

Çağatay Ulusoy'un saçı-sakalı birbirine karıştı

Çağatay Ulusoy, TRT'de yayınlanacak yeni bir diziyle ekranlara dönecek. Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatının anlatılacağı yapımda başrol oynayacak olan Ulusoy, temmuz ayında başlayacak çekimler için sakal uzattı. Yeni imajını sır gibi saklayan oyuncu, Marmaris Bozburun’da objektiflere yakalandı.

Amatör Denizci Belgesi alan Ulusoy, yelkenli yeni bir tekne de alarak, sevgilisi Duygu Sarışın’la baş başa tatile çıktı. Milliyet Gazetesi'nden Ali Keser'in haberine göre sabah erken saatlerde uyanan Çağatay Ulusoy, yatan sevgilisini, "Hadi kalk balık tutalım, kolların bacakların açılsın." diyerek, yerinden kaldırdı. Bota binen Ulusoy, dümeni Duygu Sarışın’a teslim etti. Sarışın gaz pedalına aniden yüklenince sinirlenen Ulusoy, “Ne yapıyorsun? Balıklar kaçtı.” diyerek, tepki gösterdi.

İkili sürekli şakayla karışık tartıştı. Teknesine botu bağlayan Çağatay Ulusoy, “Ben hayatımda böyle düğüm görmedim. Nasıl bağlamışsın?” diyerek, sevgilisine sitem etti. Çağatay Ulusoy ve sevgilisi Duygu Sarışın, romantik tatillerinde balık tutamayınca yakınlardaki restorandan bir şeyler aldı.

Restorana girerken Sarışın’ın, "Ya seni tanıdılarsa?" sorusuna Ulusoy, "Beni bu halde kimse tanımaz.” cevabını verdi.